<h1>Hario CMHN-4</h1>

Hario CMHN-4 koffiemolen

Hario CMHN-4 120gram koffie molen met glazen wekpot Deze koffiemolen heeft een glazen pot zodat u geen last heeft van statisch geladen koffiemaling. De maalstenen zijn van keramiek en niet van metaal zodat de bonen tijdens het malen niet verbranden en er geen metalen geur en smaak aan de maling komt, dit alles zorgt voor een betere smaak van de maling. De maaleenheid bovenop de glazenpot kan worden afgesloten met de bijgeleverde afsluiter van kurk zodat de wekpot er onder luchtdicht afgesloten wordt. Een deksel bij de slinger zorgt voor afsluiten van de maaleenheid aan de bovenkant zodat er geen stof in kan komen en de bonen tijdens het malen op zijn plaats blijven.De glazen pot is voorzien van een losse rubberen bodem zodat deze tijdens het malen op een tafel geplaatst kan worden zonder dat de pot beweegt. Doordat deze koffiemolen gelijk een glazen wekpot heeft kunt u alvast wat bonen malen zonder dat u ze gelijk hoeft te gebruiken.
 

 

Kortingsbon

Kortingsbonnen..

Heeft u een kortingsbon waarmee u korting kunt krijgen op (een deel van) onze producten van Espresso-T? Maar weet u niet meer precies voor welke producten de bon geldig is, of welke voorwaarden gelden? Vul in onderstaand veld uw boncode in: u krijgt dan alle specificaties over uw kortingsbon te zien.

De kortingsbon verzilveren kunt u doen bij het plaatsen van uw bestelling. In stap 2 van het bestelproces is een invulveld voor kortings- of waardebonnen. Hier kunt u uw code invoeren. Uw korting wordt dan automatisch verrekend.

Opzoeken van kortingsbon...

Copyright © 2019 Espresso-T | Burg. Drijberweg 132 | 9254 EB, Hurdegaryp | info@espresso-t.nl | KVK nr: 01169971 | BTW nr: NL001462797B31. Powered by Zen Cart