<h1>Hario CMHN-4</h1>

Hario CMHN-4 koffiemolen

Hario CMHN-4 120gram koffie molen met glazen wekpot Deze koffiemolen heeft een glazen pot zodat u geen last heeft van statisch geladen koffiemaling. De maalstenen zijn van keramiek en niet van metaal zodat de bonen tijdens het malen niet verbranden en er geen metalen geur en smaak aan de maling komt, dit alles zorgt voor een betere smaak van de maling. De maaleenheid bovenop de glazenpot kan worden afgesloten met de bijgeleverde afsluiter van kurk zodat de wekpot er onder luchtdicht afgesloten wordt. Een deksel bij de slinger zorgt voor afsluiten van de maaleenheid aan de bovenkant zodat er geen stof in kan komen en de bonen tijdens het malen op zijn plaats blijven.De glazen pot is voorzien van een losse rubberen bodem zodat deze tijdens het malen op een tafel geplaatst kan worden zonder dat de pot beweegt. Doordat deze koffiemolen gelijk een glazen wekpot heeft kunt u alvast wat bonen malen zonder dat u ze gelijk hoeft te gebruiken.
 

 

Over Ons

Gestart in augustus 2013 vooral om Red Espresso in Nederland te promoten.
Red Espresso is een met een Espresso apparaat onder druk gezette rooibos thee en was niet te koop destijds in Nederland

Espresso-T (naam is ook een verwijzing naar de Rooibos espresso thee) heeft dan ook als eerste in Nederland de mogelijkheid geboden om Red Espresso online in Nederland te bestellen. Door omstandigheden hebben wij besloten te stoppen met Red Espresso maar misschien dat wij het in de toekomst nog weer zullen oppakken.

Momenteel focussen wij ons op de verkoop van koffie en thee en producten die daarmee te maken hebben.
Wij plaatsen alleen producten waar wij zelf achter staan en hebben ze dan ook uitgebreid getest

Betalingsmogelijkheden:
Betalingen verlopen via Sisow, hierdoor zijn alle betalingen mogelijk. Alle ondersteunde betaal mogelijkheden vind u aan de rechterkant. De kosten voor de betalingen van Sisow worden niet doorberekend.

Contact gegevens:
Mijn naam :
P.M. Smiers
Bedrijfsnaam :
Espresso Reparatie
Adres :
Burg. Drijberweg 132
Postcode :
9254 EB
Plaats :
Hurdegaryp
E-mail :
info@espresso-r.nl
Telefoon :
0577-711100 (ma-vr 8-17 en za 8-12)
KvK nummer :
01169971
BTW nummer :
NL110166681B01
IBAN nummer :
IBAN : NL31INGB0006161581


Wij bedanken de onderstaande websites voor het plaatsen van een backlink naar onze website :
koffiedrinken
thee
koffie koffie
Copyright © 2019 Espresso-T | Burg. Drijberweg 132 | 9254 EB, Hurdegaryp | info@espresso-t.nl | KVK nr: 01169971 | BTW nr: NL110166681B01. Powered by Zen Cart